Огласио се Роналдо: Медији говоре лажи о мени, имам доказе

Танјуг
Foto: Танјуг

МАНЧЕСТЕР- Фудбалер Манчестер јунајтеда и португалски репрезентативац Кристијано Роналдо изјавио је да ће ускоро објавити истину о свом статусу у клубу са "Олд трафорда", преносе британски медији.

Роналдо тврди да су медији у претходних неколико мјесеци ширили неистине о њему.

"Сазнаћете истину у интервјуу који ћу дати за неколико недјеља. Тамо ћу рећи све. Медији говоре лажи. Имам свеску у коју послједњих месеци сакупљам доказе о томе. Од 100 вијести које сам видио, само је у пет било тачних тврдњи. Можете ли то да замислите", написао је Роналдо на Инстаграму.

Роналдо (37) се 2021. године вратио у Манчестер јунајтед, али прошле сезоне није освојио ниједан трофеј са клубом са "Олд трафорда".

"Црвени ђаволи" су прошле сезоне освојили шесто мјесто на табели Премијер лиге, а португалски фудбалер је био незадовољан трансфер политиком енглеског клуба.

Британски медији су објавили да Роналдо планира да напусти Манчестер јунајтед, пошто наводно жели да игра у клубу, који ће наступити у Лиги шампиона. Он је пропустио један дио припрема клуба са "Олд трафорда", који је са два пораза стартовао у новој сезони Премијер лиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана