Одличне партије Јокића и Богдановића у побједама Денвера и Атланте

Срна
Одличне партије Јокића и Богдановића у побједама Денвера и Атланте

ДЕНВЕР - Кошаркаши Денвер Нагетса савладали су Детроит Пистонсе са 134:119, уз још једну сјајну партију српског центра Николе Јокића, који је постигао 27 поена у 27 минута и томе додао 11 асистенција.

Ово је 83. дабл-дабл Јокића у каријери, у шестој побједи у низу за Денвер.

​Како је Денвер доминирао од првог минута, центар из Сомбора на терену је провео само три четвртине, пошто је разлика у четвртој била огромна, па није било потребе да улази у игру.

Кошаркаши Атланте Хокса побиједили су екипу Њу Орлеанс Пеликанса резултатом 123:107, у мечу у ком је одличну партију остварио Богдан Богдановић.

Српски репрезентативац је у успону форме, након повреде је постепено израстао у једног од лидера тима из Џорџије и његове добре роле већ су постале константне, преносе београдски медији.

Бек Атланте је меч завршио са 21 поеном, а уз то је свом учинку придодао четири скока и асистенције. За три је шутиро пет од осам, а укупно је имао висок проценат шута из игре, осам од 11.

- Сјајно је што се Боги вратио и што је тај повратак означио његов напредак. Тим га је, на неки начин, хранио лоптама за његове шутеве - рекао је Богдановићев саиграч Тре Јанг након утакмице.

Немања Бјелица је у поразу Мајамија од Мемфиса (112:124) завршио меч са четири поена и шутем из игре два од пет уз два скока и асистенције.

Филаделфија је на крилима Џоела Ембида славила против Бостона у гостима са 106:96, док су Лос Анђелес Лејкерси били бољи, такође у гостима, против Торонта 110:101.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана