Најпознатија навијачица на свијету се вратила на трибине, стадион јој скандирао

Агенције
Најпознатија навијачица на свијету се вратила на трибине, стадион јој скандирао

Најпознатија фудбалска навијачица на свијету Лариса Рикелме поново је украла сву пажњу на трибинама.

Згодна Парагвајка бодрила је своју репрезентацију у утакмици с Аргентином на Копа Америци.

Очигледно је Лариса донијела срећу Парагвајцима који су успјели откинути бод против Месија и друштва и одиграти 1:1. Ма не само да су ремизирали, имали су и пенал за побједу, али нису успјели забити.

Након утакмице се на Инстаграму захвалила свима који су на стадиону у Бело Хоризонтеу скандирали њезино име, а репрезентативцима Парагваја је честитала на храброј и срчаној игри.

Лариса Рикелме је била звијезда Свјетског првенства 2010. године које се играло у Јужноафричкој Републици, а постала је планетарно популарна  захваљујући својим бујним грудима и фотографији на којој у попрсју “чува” мобилни.

Тада је обећала да ће се скинути ако Парагвај освоји Свјетско првенство, а иако се њезина домовина опростила од такмичења у четвртфиналу, Лариса се ипак фотографисала за часопис Плејбој.

Међутим, убрзо је након СП-а завршила своју навијачку каријеру, 2013. године се удала за фудбалера Џонатана Фабра и родила кћеркицу те се посветила породици. Уз бригу за најмилије, Лариса је наступила у аргентинској верзији “Плеса са звијездама” и стигла чак до финала, а окушала се и као глумица и блогерица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана