Надал лако до трећег кола

Srna
Надал лако до трећег кола

Рафаел Надал побједом над Мекензијем Мекдоналдом лако је обезбједио пласман у треће коло Ролан Гароса. Он је Американца, 236. играча на АТП листи, савладао са 3-0 у сетовима (6:1, 6:0, 6:3), послије сат и 42 минута игре.

 

 

Надал, баш као и на старту турнира против Јегора Герасимова, ништа није желио да препушта случају. Играо је максимално озбиљно, желећи да што прије заврши посао. Нарочито је доминантан био у прва два сета у којима је противнику допустио само један гем. У трећем се Мекдоналд мало ослободио, заиграо боље и колико-толико продужио меч. Освојио је три гема на свој сервис, али то је било све од њега. Надал одлази у треће коло, гдје ће играти против бољег из дуела Кеј Нишикори – Стефано Траваља.

Убијена службеница америчке амбасаде у Кијеву 16:59, 30.09.2020. Извор: Тањуг

Украјинска полиција саопштила је данас да је жена запослена у америчкој амбасади у Украјини преминула након напада у Кијеву и да трага за мушкарцем осумњиченим за напад. "Жена је у несвјести примљена у болницу у којој је касније преминула. Током прегледа ствари жртве пронађена је легитимација службеника америчке амбасаде на њено име", објавила је полиција на Фацебооку. Амбасада није била одмах доступна за коментар, преноси Ројтерс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана