Мркела: Дошли смо на Кипар да остваримо циљ - пласман у Лигу Европе

Срна
Мркела: Дошли смо на Кипар да остваримо циљ - пласман у Лигу Европе

НИКОЗИЈА - Циљ који смо поставили пред почетак сезоне је пласман у европско такмичење, тако да смо на Кипар дошли да то и остваримо, поручио је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Он је у изјави за клупски сајт рекао да је данашња утакмица са Араратом у плеј-офу за пласман у Лигу Европе много важна.

"Верујем у екипу и стручни штаб, у то да су у стању да направе још један успех. Сигуран сам да смо спремни и да ће на терену све да зависи од нас", изјавио је Мркела.

У случају да Црвена звезда савлада Арарат успела би да четврту годину у низу учествује у групној фази неког европског такмичења.

"Свака утакмица је ново доказивање. Сигуран сам да ће играчи бити и више него инспирисани и мотивисани да се докажу још једном и потврде да клубу могу да донесу учешће у европским такмичењима".

Због ратног сукоба између Јерменије и Азербејџана у Нагорно-Карабаху утакмица је из Јеревана "премештена" у Никозију.

"Знали смо и пре почетка такмичења да су ово несвакидашње околности. Сама ситуација са корона вирусом је променила много тога. Нажалост, ово је трећа од четири утакмице коју не играмо на нашем терену. Нема простора за грешке и свака ситница може да буде кажњена. Свесни свих чињеница, као и тога да се игра само једна утакмица и то на којој поново нисмо домаћини, идемо ка циљу", закључио је Мркела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана