"Марка": Роналдо прелази у Ал Наср за годишњу плату од 200 милиона евра?

Танјуг
"Марка": Роналдо прелази у Ал Наср за годишњу плату од 200 милиона евра?

МАДРИД - Португалски фудбалски репрезентативац Кристијано Роналдо близу је договора са Ал Насром, а у клубу из Саудијске Арабије требало би да зарађује 200 милиона евра по сезони, тврди шпански спортски лист "Марка".

Шпански медији тврде да би Роналдо са клубом из Саудијске Арабије требало да потпише уговор до јуна 2025. године.

"Роналдо је близу договора са Ал Насром. Он ће у овом клубу да зарађује 200 милиона евра по сезони, а у уговор ће бити убачена и клаузула о рекламирању.

Роналдо нема избора. Ниједан европски клуб не може да прати финансијску понуду Ал Насра, а то исто не могу ни клубови из МЛС лиге", преноси "Марка", која је иначе блиска Роналдовом менаџеру Жоржу Мендешу.

Шпански лист тврди да ће договор бити објављен по завршетку Светског првенства, пошто Роналдо са Португалијом наступа на Мундијалу у Катару. Тренер Ал Насра је Француз Руди Гарсија, а највеће звезде овог клуба су голман Давид Оспина и бивши фудбалер Виљареала Алваро Гонзалез.

Ал Наср је, уз Ал Хилал, најтрофејнији клуб у Саудијској Арабији. Роналдо је недавно раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом, а раније је играо за Спортинг, Реал и Јувентус.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана