Мајкл Дин признао да је оштетио Челси

Танјуг
Foto: Принтскрин

ЛОНДОН- Енглески судија Мајкл Дин признао је да је направио грешку на мечу другог кола Премијер лиге између Челсија и Тотенхема, преносе британски медији.

Дин је био судија у ВАР соби, а утакмицу је водио Ентони Тејлор. Меч је завршен без побједника, 2:2. Тотенхем је до бода стигао у 96. минуту голом Харија Кејна.

Мајкл Дин је говорио за британске медије о моменту који је претходио изједначењу, када је фудбалер Тотенхема Кристијан Ромеро повукао за косу противничког играча Марка Кукурељу и оборио га на траву.

"Могао сам да позовем Ентонија Тејлора да сам погледа спорну ситуацију. Мени се у први мах учинило да није било ништа насилно у потезу Ромера. Након накнадно погледаног снимка и консултација са осталим судијама, јасно је да сам погрешио", изјавио је Дин.

Овај меч биће упамћен и по сукобу двојице менаџера Томаса Тухела и Антонија Контеа. Они су се посвађали током утакмице на "Стамфорд бриџу", а послије меча наставили су са расправом. Редари су успели да спријече већи инцидент, а Тухел и Конте су зарадили црвене картоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана