Кошаркаши Звезде вечерас против Олимпијакоса

Танјуг
Кошаркаши Звезде вечерас против Олимпијакоса

АТИНА - Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 20 сати играју против Олимпијакоса у 28. колу Евролиге у дворани "Мира и Пријатељства".

"У напорном ритму, жешћем него наши ривали, идемо у Атину на наредну утакмицу. Олимпијакос, тим са квалитетом огромним искуством, играчима који су оствајали титуле првака Европе. Потпуно нам је јасно да нас чека меч у коме морамо да будемо спремни да играмо добро и да покушамо да будемо конкурентни. Надам се да ћемо свакако моћи да користимо још понеког играча, што би било значајно, али што у оваквом ритму без тренинга није једноставно. Ми смо од краја јануара у оваквој ситуацији, сада је март, и надам се да ћемо у оваквом распореду утакмица знати да превазиђемо ту ситуацију што квалитетније", рекао је тренер Дејан Радоњић.

Кошаркаш црвено-бијелих Алекса Ускоковић истиче да је Олимпијакос врло квалитетна екипа и да посебно игра добро код куће.

"Иако губимо утакмице у неизвесним завршницама, без обзира на све ове велике проблеме, чини ми се да напредујемо константно, као да ће доћи тај моменат, и очекујемо га што прије, када ћемо моћи да „преломимо" овакве неизвијесне утакмице и да побиједимо. Знамо свакако да ће бити тешко, али очекујем да можемо да побиједимо у Атини", рекао је Ускоковић.

Олимпијакос тренутно има скор 11-16, а Црвена звезда 7-20.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана