Конор Мекгрегор инсистира да је он највећи ММА борац свих времена

ГС
Конор Мекгрегор инсистира да је он највећи ММА борац свих времена

Конор Мекгрегор је још једном инсистирао како је он највећи ММА борац свих времена након што је изнио статистику своје каријере.

Већ раније је тврдио да је он број један ММА борац свих времена заједно с Андерсоном Силвом, а Ирац је при томе изоставио бројне звијезде овог спорта, укључујући и Хабиба Нурмагомедова.

Искористивши тwеет свог тренера Џона Каванага, Мекгрегор је узвратио критичарима и отворио још једну полемику око титуле највећег свих времена.

 

"Не заборавите највиши коефицијент нокаута, као и најбрже нокауте, у и ван УФЦ-а. Такођер највише освојених титула. Такођер највише нокаута у већини дивизија. Такођер, ја сам само је*ено највећи свих времена. Пребродите то и прихватите! Уживајте с највећим свих времена", написао је Мекгрегор на Тwиттеру.

"Осам и десет нокаута је смијешно за мене. Гади ми се. Пребаците канал. Мали дио мене жели да останем и борим се против Ортеге и Филија и банде, замислите ту штету! Али знате и сами, моја му*а су увијек била превише велика за ове бебе", додао је МцГрегор.

Конорова посљедња борба била је доминантна побједа у првој рунди против Доналда Серонеа у јануару, након што је изгубио 2018. године од Хабиба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана