Кјирос намјерно гађао Надала: Судија је био ужасан, хтио сам да погодим Рафу у груди

Б92
Кјирос намјерно гађао Надала: Судија је био ужасан, хтио сам да погодим Рафу у груди

Ник Кирјос рекао је на конференцији за медије да је намјерно гађао Рафаела Надала у груди на мечу другог кола Вимблдона.

Аустралијски тенисер је у трећем сету, изгледа, намјерно гађао у тело шпанског играча јер “има велики број Грен слемова и може да прими једну лоптицу на груди”.

Желио сам да га погодим у груди. Зашто бих му се извинио? Колико Грен слемова има? Може да прими лоптицу на груди”, одговорио је Кирјос новинару.

Рафаел Надал пласирао се у треће коло Вимблдона, пошто је послије велике борбе побједио Ника Кирјоса – 6:3, 3:6, 7:6 (5), 7:6 (3).

Увијек сам спреман да изађем на терен и пружим навијачима шоу. Био је ово сјајан меч. Уживао сам играјући, много је људи гледало дуел. Али, продудићу се сутра и појавиће се нешто негативно о мени”, каже Кирјос.

Аустралијски тенисер похвалио је игру другог тенисер свијета.

“Знам шта могу да урадим, а знам и да нисам велики професионалац. Много ствари морам да исправим да бих био Грен слем шампион. Данас сам оставио све на терену. Не могу да будем разочаран. Он је велики шампион и играо је сјајно важне поене, зато спада међу највеће”, рекао је Аустралијанац.

Кирјос се потом и дотакао судије Думусуе, с којим је имао жустре расправе.

Судија је био ужасан. Зашто бих ја чекао Рафу да се намјести када ја сервирам?”, упитао је Кирјос, који за ово има право јер је Надал користио превише времена између поена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана