Кингси без генералног менаџера - Дивац поднио оставку

ГС
Кингси без генералног менаџера - Дивац поднио оставку

Владе Дивац поднио је оставку на мјесто генералног менаџера Сакраменто кингса.

Сакраменто, који ни ове сезоне није успио да се домогне плеј-офа (14. сезону заредом), објавио је на свом сајту да је Дивац поднио оставку.

- Била ми је част и привилегија да радим као генерални менаџер Kингса. Желим да се захвалим Вивеку на прилици и невјероватним колегама са којима сам имао задовољство да сарађујем током свог мандата. Сакраменто и Kингси ће увијек имати посебно мјесто у мом срцу и желим им све најбоље у будућности - поручио је Дивац.

Њега ће (за сада) мењати Џо Думарс, доскорашњи савјетник, али ће он бити укључен и у потрагу за новим генералним менаџером. 

- Ово је била тешка одлука, али вјерујемо да је ово најбољи пут да направимо побједнички тим који наши навијачи заслужују. Захвални смо Владу на лидерству, посвећености и тешком раду на терену и ван њега. Он ће заувијек бити део породице Kингса - изјавио је власник франшизе Вивек Ранадиве.

Дивац је у Сакраменто дошао 2015. године као савјетник. Исте године постао је потпредсједник кошаркашких операција и генерални менаџер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана