Јурић: Лукић се извинио, али неће бити капитен

Танјуг
Foto: Агенције

ТОРИНО- Тренер фудбалера Торина Иван Јурић изјавио је данас да репрезентативац Србије Саша Лукић више неће бити капитен италијанског тима.

Лукић је одбио да путује на гостовање Монци у првом колу Серије А и пропустио је тријумф Торина (2:1), а разлог је његово незадовољство понудом за продужетак сарадње.

Италијански клуб понудио је српском фудбалеру плату од 1.200.000 евра годишње, а Лукић је сматрао да заслужује најмање 1.500.000 евра и бонусе, па је бојкотовао утакмицу у Монци.

"Пошто је избио инцидент, разговарао сам са предсједником и договорили се која линија не смије да се пређе. План је био да се Саша извини и схвати грешку, што је и учинио у свлачионици. Дакле, Лукић ће на наредној утакмици бити са нама, али неће бити капитен. Видјећемо како ће се ствари одвијати у будућности", изјавио је Јурић на конференцији за медије уочи сутрашњег дуела против Лација, а пренијели су италијански медији.

Тренер Торина потврдио је да ће српски репрезентативни голман Вања Милинковић-Савић остати на голу Торина.

"Вања Милинковић-Савић је одлично бранио против Монце, као и на неким мечевима током пролећа. Одиграли смо баш озбиљну утакмицу у првом колу", рекао је Јурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана