Јовић: Срећан сам због гола у првој утакмици

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ФИРЕНЦА- Фудбалер Фиорентине и српски репрезентативац Лука Јовић изјавио је да је срећан што је постигао гол на првој званичној утакмици у дресу клуба из Фиренце.

Фиорентина је у недjељу побиjедила на свом терену Кремонезе 3:2, а Јовић се уписао у стрелце у 34. минуту. Он је одиграо цијели меч за клуб из Фиренце.

"Срећан сам што сам успео да оправдам очекивања и постигнем гол на својој првој утакмици за Фиорентину. Радио сам напорно у предсезони и ево већ је почело да се враћа. Ово је одличан почетак у сваком смислу, како за клуб, тако и за мене. Драматична завршница, могли смо и раније да решимо питање победника, али на крају је најважније да смо првенство почели са три бода", рекао је Јовић новинарима послије меча.

Он је истакао да вјерује да се враћа у стару форму.

"Полако идем ка својој старој форми, а наравно да ми голови и успеси само дају ветар у леђа да будем све бољи и бољи. Потрудићу се да и у наредном периоду дам све од себе и да донесем што више радости навијачима Фиорентине", истакао је српски нападач.

Никола Миленковић је одиграо цијели меч за Фиорентину, док су Матија Настасић и Алекса Терзић били на клупи за резервне фудбалере.

Утакмицу са трибина су посматрали селектор Србије Драган Стојковић и његов помоћник Братислав Живковић. Стојковић и Живковић су послије меча били на вечери са Јовићем, Миленковићем, Настасићем и Терзићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана