Јокић: Зубац није то намјерно урадио

Б92
Јокић: Зубац није то намјерно урадио

Српски кошаркаш Никола Јокић је послије сјајне партије против Лос Анђелес Клиперса био задовољан партијом саиграча, али и својим наступом.

Јокић је у побједи резултатом 110:104 за 33 минута на терену остварио дабл-дабл и постигао 30 поена, забиљежио 14 скокова и седам асистенција.

Прво питање било је везано за ударац лактом који је Ивица Зубац упутио Јокићу током сусрета.

“Није ме то мотивисало. То није било намјерно, познајем га, он је добар момак. Није било намерно. Барем се надам”, почео је Јокић.

Слиједи дуел против Лејкерса и Леброна Џејмса који се вратио у тим. Питање је било да ли Никола може додатно да подигне свој ниво игре.

“Не, играм исто у свакој утакмици. Некада је добро, некада лоше, али не прилагођавам се, него играм како умем”, истакао је српски центар.

Упитан је да опише додавање које су и Нагетси оцијенили као да “има очи на леђима”.

“Играли смо на посту, имао сам лопту и видео сам играча у корнеру и покушао сам да проиграм Еј-Џеј Клајна који је погодио сјајан шут”.

Честитао је свим људима у Србији велики празник.

“За почетак да свим честитам Васкрс. Христос Воскресе! Да га проведу како треба. Супер утакмица за нас. Цео меч су некако били ту, али смо у трећој и четвртој четвртини отишли на 10 разлике. Мислим да је клупа била сјајна данас, имали су озбиљну енергију. Када је +/- категорија у питању, Остин Риверс је имао 22, сви остали са клупе су били у плусу”.

“На крају је било густо, али не толико, јер смо ми погађали неке шутеве и завршили шест разлике за нас. Најважније је да смо победили, сада смо трећи, па ћемо видети шта ће бити”, закључио је Јокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана