Јокић: Све док побјеђујемо и мени је добро

Б92
Foto: Танјуг

Никола Јокић је одиграо још један одличан меч у редовима Денвер Нагетса.

Српски центар је постигао 34 поена у побједи над Детроитом од 117:111.

Мало је недостајало за нови трипл-дабл, али свеједно, био је кључна фигура меча.

По завршетку сусрета у интервјуу на терену, Никола је рекао да је очекивао бољу игру екипе у финишу, али и да је задовољан што се све добро завршило.

"Није било лако доћи до побједе, имали смо велику предност на крају треће и почетком посљедње четвртине. Та посљедња дионица није била онаква како желимо да играмо. Требало је да је добијемо лако, али они су тежак противник. Драго ми је да смо ипак успјели да добијемо утакмицу", рекао је Јокић.

Похвалио је публику због велике подршке.

"Публика нам је много помогла, увијек је задовољство играти пред вама. Тако је свако вече. Хвала вам што сте дошли и подржали нас. Оно што је важно, морамо да заштитимо свој терен, да ту побјеђујемо", нагласио је центар Денвера.

Није успио да постигне трипл-дабл, али је у цјелини задовољан како игра тренутно.

"Осјећам се добро, поготово у посљедње вријеме, шут ме је служио, чини ми се да сам и мало агресивнији на терену. Све док побјеђујемо, и мени је добро".

Дамаркус Казинс је дебитовао у дресу Денвера, Никола је изнио и прве утиске о њему.

"Тешко је одмах рећи, посебно јер смо дубоко у сезони и свакако ће му требати времена да се адаптира. Не сумњам да ће бити добар, погађаће шутеве, Каз ће бити добар за наш тим", закључио је Јокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана