Јокић о српској репрезентацији на Мундијалу : Имамо шансу, а на нама је

ГС
Јокић о српској репрезентацији на Мундијалу : Имамо шансу, а на нама је

ДЕНВЕР – Српски кошаркаш Никола Јокић играо је одлично ноћас на домаћем терену и постигао нови дабл дабл. Његови Нагетси су савладали Хјустон Рокетсе резултатом 129 према 113, а након утакмице, за Јутарњи програм РТС-а прокоментарисао је утакмицу али и догађаје на Свјетском првенству у фудбалу.

Јокић је са 32 постигнута поена уз 12 скокова и 8 асистенција предводио тим до нове побједе али ипак није био задовољан ни својом ни тимском приказаном игром.

-Тако се десило. Ја сам у трећој четвртини дао неки свој највећи допринос, али мислим да, иако је утакмица била добра у смислу победе, морамо пуно боље да улазимо у утакмицу и имамо бољу енергију. Морамо да нападамо и ми будемо ти који одређују темпо - рекао је Јокић.

Кратко је прокоментарисао и игру српске репрезентације на Мундијалу у Катару.

-Пратим наравно. Имамо шансу, а на нама је. То је најбитније. Немам шта да им кажем oсим - срећно, срећно! И све или ништа! – истакао је Јокић

Говорећи о наредним утакмицама у лиги нагласио је да никада није потцијенио противнике, а свакако да наредни меч морају одиграти још боље.

За два дана Денвер ће поново бити домаћин тиму Хјустона у наредној утакмици.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана