Икарди постаје најомраженији

Г.С.
Икарди постаје најомраженији

МИЛАНО - Постоје фудбалери који увијек морају бити у центру пажње, а један од њих свакако је Мауро Икарди. Сјајни нападач неспорног умијећа није баш омиљена личност у Италији, а уколико се деси помало невјероватан, али могућ трансфер у наредном прелазном року, замрзиће га и они који су га вољели.

Икарди ће на крају сезоне када му истекне позајмица сигурно напустити ПСЖ, али је врло мала вјероватноћа да се врати у Интер јер Антонио Конте не жели играче са таквим карактером. Ипак, могао би да се врати у Милано, у редове највећег ривала, нарочито ако на клупу “росонера” сједне Лучано Спалети. Вијест је лансирао “Коријере дело спорт” наводећи да ће Милан очајнички тражити новог вођу, с обзиром на то да Златан Ибрахимовић неће продужити уговор. Према информацијама овог медија, газда Милана Иван Газидис разматра да Ралфу Рагнику повјери само директорску функцију, а Спалети да буде тренер.

Уколико се то заиста деси, реално је да Икарди поново крене за Спалетијем јер је најбољи период каријере имао управо током рада са овим стручњаком у “црно-плавом” дијелу Милана. У својој најбољој сезони 2017/18.

Икарди је постигао 29 голова у Серији А и вратио Интер у Лигу шампиона. Проблем за “росонере” је што Интер неће јефтино пустити бившег капитена, уколико га ПСЖ не откупи за 70 милиона евра, али је јасно да морају одријешити кесу како би се вратили у врх италијанског фудбала. Ако одлуче да га загањају са Икардијем, контроверзни нападач постаће персона нон грата у још једном клубу. Навијачи Сампдорије одавно га не могу смислити, јер је због садашње супруге Ванде погазио велико пријатељство са саиграчем Максијем Лопезом, који му је био као други отац у Ђенови.

Од тада је Икарди често на страницама жуте штампе због супруге која, чини се, држи узде његове каријере, али и крупних животних одлука. Нема сумње да ће га на зуб узети и навијачи Интера, које је почео да нервира још док је тресао мреже у дресу овог клуба, натезањем око новог, богатијег уговора. Погађате, идеја о повећању плате била је Вандина...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана