Халилхоџић: Фудбалерима сам забранио да пуше, да се проводе

Tanjug
Foto: arhiva

ПАРИЗ - Селектор фудбалске репрезентације Марока Вахид Халилхоџић признао је играчи нису знали националну химну своје земље, као и да им је забрани ноћне проводе, пушење и играње плејстејшна, преносе француски медији.

Халилхоџић је саопштио списак фудбалера за дуеле против САД-а, Јужне Африке и Либерије. На списку нема Хакија Зијеша, али су у национални тим враћени Нусаир Мазрауи и Амин Харито.

Марокански медији већ мјесецима тврде да би Халилхоџић могао да добије отказ, јер се сукобио са неколико фудбалера националног тима.

"Четири репрезентације сам одвео на СП. Стварно не разумем критике. Зашто се то прича о мени? Можда зато што сам ружан? Оно што ме је увредило је то да сам увредио Мароканце", изјавио је селектор Марока.

Он тврди да је вратио култ репрезентације.

"Када сам стигао у националном тиму није била добра атмосфера. Моја повезаност са Мароком траје већ 25 година. Увек ћу се овде добро осећати. Када сам стигао у репрезентацију, рекао сам фудбалерима: Зар вас није срамота што не знате химну своје земље? Многи су је касније научили. Забранио сам им ноћне изласке, пушење, играње плејстејшна целу ноћ... Радије ћу да им уводим забране, него да им дозволим да раде оно што они желе. Причам им да је репрезентација светиња, али очигледно да је некима само Вахид проблем", закључио је Халилхоџић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана