Француски фудбалери добили четири црвена картона за 22 минуте, судија морао прекинути меч

Kliks
Foto: Printscreen

Јуниорска репрезентација Француске поражена је од Пољске у пријатељској утакмици резултатом 2:3, а сусрет ће остати упамћен јер се није одиграо до краја.

Како налажу правила, утакмица је раније завршена јер је једна од екипа остала са шест играча на терену. Четири фудбалера Француске добила су црвене картоне, а занимљиво је да се све догодило у распону од 22 минуте у другом полувремену.

Редом су млади фудбалери Француске Илијес Хоусни, Јеануел Белоциан и Маланг Гомис искључени у распону од 55. до 72. минуте.
Након тога селектор Бернард Диомеде одржао је говор својим фудбалерима и покушао их је смирити упозорењем да ће утакмица бити прекинута. Али, није помогло већ је Француска у 77. минути добила нови црвени картон.

Млади фудбалер Ст. Етиенеа Дарнел Биле у 77. минути направио је катастрофалан потез. Ударио је противника главом и зарадио искључење. Прво је жестоко стартовао над ривалом, а онда је у свађи ударио Пољака главом.
Након тога настао је хаос на терену, а судија је био присиљен прекинути утакмицу и додијелити побједу Пољској која је и до тог тренутка имала водство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана