Ериксена реанимирали и изнијели са терена, утакмица се неће наставити

Танјуг
Ериксена реанимирали и изнијели са терена, утакмица се неће наставити

КОПЕНХАГЕН - Након што се је у самом финишу првог полувремена између Данске и Финске позилио данском фудбалеру Кристијану Ериксену, на терену су изашле екипе медицинске помоћи које су га реанимирале, те је изнесен са терена и превежен у болницу.

Медицинско особље је реанимирало Ериксена више од 15 минута и на крају је изнесен на носилима са терена.

Када је напустио стадион, био је прикључен на кисеоник. УЕФА је одлучила да се утакмица прекине и да неће бити настављена.

Подсјетимо, поменута ситуација десила се у финишу првог полувремена и то након што је Ериксен кренуо по једну лопту, а након тога се само срушио и пао на терен. Највјероватније да је у питању срчани удар, али свакако да ће више информација бити познато ускоро.

Утакмица је одмах прекинута, а сви играчи Данске и Финске неколико секунди након тога држали су се за главу и у невјерици гледали шта се дешава.

Према видеоснимцима који долазе из Данске, љекарске екипе се боре за живот овог фудбалера Интера.

Фудбалери обе екипе одмах су направили “зид” око Ериксена како се не би могло видјети шта се дешава, а друштвене мреже одмах су преплавиле бројни коментари и поруке подршке за овог ногометаша Интера, преноси клиџ.ба

Ериксен иза себе има одличну сезону гдје је с Интером освојио титулу првака Италије, а раније је у каријери играо за Тоттенхам и Ајаџ. За репрезентацију Данске је дебитовао 2010. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана