Ефес и Реал за трофеј Евролиге; Мицић:Да останемо фокусирани

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД- Честитке Реалу и мојим саиграчима због пласмана у финале, пресрећан сам због новог искуства, увијек је другачије, али је привилегија, изјавио је српски кошаркаш Василије Мицић уочи сутрашњег финала Евролиге против Мадриђана.

Ефес је тројком Мицића у финишу у полуфиналу савладао Олимпијакос и браниће трофеј освојен прошле године, док је Реал у Ел Класику надиграо Барселону.

"Сјајан је осећај доћи до финала, али осећај је још лепши када освојите трофеј. Не недостаје нам мотивација, апсурдно је причати о томе, сви смо спремни, морамо да останемо мирни и фокусирани. Не можете да играте до 31. минута, већ целу утакмицу и видећемо ко је бољи“, изјавио је на конференцији за медије прошлосезонски МВП Мицић.

Једини српски кошаркаш на Фајнал-фору поновио је да му је драго што је баш он био "меч винер" против Олимпјјакоса.

"Драго ми је што представљам своју земљу у свом граду на овом лепом догађају. Мало је преувеличано поређење са српским менталитетом прошле године, али ми као нација имамо позитиван став у тешким ситуацијама, одрастао сам са много квалитетних играча који су то радили и надао сам се да ћу успетии. Нисам много пута у тој позицији да решим утакмицу, много ми је драго што се то десило у полуфиналу на тај начин", истакао је Мицић.

Финале се игра сутра од 19 сати у Штарк арени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана