Драма Влаховића и Ди Марије: Спријечена оружана пљачка у дому аргентинске звијезде

Агенције
Foto: Илустрација

ТОРИНО- Репрезентативац  Србије и фудбалер Јувентуса Душан Влаховић те његов саиграч Ангел Ди Мариа синоћ су доживјели праву драму. Како преносе италијански медији, Влаховић је био у гостима код Ди Марије када су маскирани разбојници провалили у дом аргентинског фудбалера.

Према полицијској реконструкцији, неколико разбојника покушало је провалити у вилу око 19.30 сати, а узбуну је дигао неко из приватног осигурања који је на сигурносним камерама видио да неко покушава ући у посјед. Наводи се како је један од пљачкаша ухапшен на лицу мјеста након што је покушао побјећи аутомобилом, док су његови саучесници успјели побјећи празних руку.

Према првим информацијама ради се о организованој групи специјализованој за крађе и пљачке по вилама, а комшилук у којем живе Ди Мариа и Влаховић познато је по пљачкама. У октобру прошле године опљачкана је вила Паула Дибале док је Аргентинац био на утакмици, а неколико година раније Клаудио Маркисио и његова супруга били су заробљени током пљачке њихова дома.

Према свједочењу комшија који је пронашао пиштољ којег су пљачкаши бацили док су били у бијегу, теком вечери чули су се пуцњеви, а Газета дело Спорт наводи да су метке испалили полицајци. Газета преноси да су се криминалци успјели попети преко зида и ући у двориште виле, али су побјегли чим су чули долазак обезбјеђења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана