Ђоковић: Повреда погоршана, чека ме период мировања

Танјуг
Ђоковић: Повреда погоршана, чека ме период мировања

МЕЛБУРН - Снимак на магнетној резонанци показао је да је оштећење мишића сада веће - у први мах било је 17 милиметара, а јутрошњи преглед је показао да је порасло на 25 милиметара. Није ништа страшно, али љекари су ми рекли да ме чека период мировања, рекао је најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић.

Ђоковић је, дан након освајања девете титуле на Аустралијан опену, у традиционалном шампионском разговору са новинарима истакао да је свестан да постоје људи који ће увек сумњати у оно што говори или ради.

- И то је у реду, помирио сам се с тим да не могу баш сваког да учиним задовољним. Да ли ме то фрустрира? Наравно, имам и ја емоције као сви други и не уживам у томе када ме критикују и када ме осуђују, али у исто вријеме прихватам реалност да свако има право на мишљење - истакао је свјетски број 1.

Ђоковић је признао да ће му побједа против Данила Медведева и освајање 18. грен слем титуле дуго остати у сјећању.

- Открио сам неке нове ствари о себи и свему што ми се догађало претходних пет-шест недеља. У сваком случају, осећам да све што се дешавало на терену и ван њега чини ову победу још већом и слађом - поручио је Ђоковић.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана