Денвер за Јокића спремио 260 милиона долара

ГС
Денвер за Јокића спремио 260 милиона долара

Прослављени српски кошаркаш Никола Јокић требао би потписати нови уговор са Денвер Нагетсима према којем ће зарађивати 260 милиона долара.

Према добро обавјештеном стручњаку Шемс Чаранијом, све је спремно за Николу Јокића којем ће му Денвер понудити супермакс уговор и који би требао прихватити.

Јокић је са својим представницима обавио битне разговоре са челницима Денвер Нагетса и првом приликом потписаће супермакс уговор вриједан 260 милиона долара.

Тим Конели је недавно напустио мјесто предсједника кошаркашких операција Денвер Нагетса и са Минесотом потписао петогодишњи уговор вриједан 40 милиона долара.

У Нагетсима се такви проблеми ријешавају у ходу, а успут се договорила сарадња са Николом Јокићем, двоструким МВП играчем НБА лиге који је челницима јасно ставио до знања да ће потписати са њима нови уговор.

С озбиром на Алл НБА признања и МВП награде, он је испунио критеријум за супермакс уговор који му доноси 260 милиона за пет година у Колораду.

Конели иза себе није оставио идеалну ситуацију, главни играчи су повријеђени, селери кеп је "до врха пун", али је макар главни играч екипе Вољан да остане и предводи их колико год је у могућности.

Видјећемо како ће наредне године у Колораду изгледати и да ли ће Јокић са Денвером моћи до шампионске титуле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана