Да ли је вријеме за дуел Ђоковић - Кирјос? Жријеб Синсинатија каже ДА

Агенције
Да ли је вријеме за дуел Ђоковић - Кирјос? Жријеб Синсинатија каже ДА

Новак Ђоковић коначно је дочекао жријеб за Синсинати.

Српски  тенисер ће у првом колу бити слободан, онда ће турнир започети против бољег из дуела Сем Квери – Пјер Уго Ербер, а у трећем колу је пројектован дуел са Џоном Изнером.

Уколико шампион Вимблдона одигра по плану, у четвртфиналном дуелу би могао да игра против Карена Хачанова или Ника Кирјоса, што би био изузетно интересантан тениски двобој.

Полуфинале доноси рекоредера турнира Роџера Федерера, освајача чак седам титула Синсинатија, који има 46 побједа на овом бетону.

Подсјећања ради, Нолету је дуго требало да освоји овај турнир и тако комплетира све Мастерсе, што није пошло ником другом за руком, а сада брани трофеј.

Други носилац турнира је Рафаел Надал и његов дуел са Ђоковићем се не може десити прије финала, а он ће свој поход почети против Кристијана Гарина или Адријана Манарина и у наредном колу га очекује сусрет са Кеијем Нишикоријем.

Федерер ће прво играти против бољег из дуела Матео Беретини – Хуан Игнасио Лондеро и до полуфинала би могао да се састане са Николозом Басилашвилијем, Станом Вавринком или Григором Димитровим, као и Стефаносом Циципасом.

Иначе, било би посебно  занимљиво да се Ноле састане са Кирјосом, пошто је Аустралијанац “додао гас” са увредљивим изјавама и ниподаштавањима најбољег тенисера свијета  - било би лијепо да у том духу и добије једну лекцију на терену...

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана