Циркус на Афричком купу нација! Изгубили јер је голман заборавио да смије да ухвати лопту рукама ВИДЕО

Мондо
Foto: Принтскрин

Добро је бранио, с обзиром да је лијеви бек.

Афрички куп нација је увијек пун изненађења, али ове године са вирусом корона који прави проблеме заиста смо видјели свашта на такмичењу у Камеруну.

Ипак најбизарнији моменат турнира десио се у осмини финала, гдје су се нашла Коморска Острва. Након побједе над Ганом заиграли су у нокаут фази, али им је корона избацила сва три голмана са меча, па је на гол стао лијеви бек Шахер Алхадур.

Овај 31-годишњак је одлично бранио, поготово с обзиром на то да је висок само 172 центиметра, али је одлучујући гол у 70. минуту примио на прилично бизаран начин.

Нападач Камеруна Абубакар се нашао у шанси, а Алхадур је на моменат заборавио да је голман, а не лијеви бек и због тога је ставио руке иза леђа!

Умјесто да се баци у ноге Абубакару као што би то урадио прави голман, он се збунио и баш то је донијело вођство од 2:0 Камеруну.

Домаћин је на крају прошао послије побједе од 2:1, а да се Алхадур мало боље снашао, могуће је да би херојска екипа Коморских острва са Ел Фарду Беном на челу успјела да дође и до продужетка.

Погледајте неспретну реакцију лијевог бека Комора који је морао да стане на гол на овом мечу:

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана