Буди побједник на ЕУРО: Клади се на највеће квоте на свијету, навијај за голове и наплати тикет чак и кад промашиш – Mozzart

ГС
Буди побједник на ЕУРО: Клади се на највеће квоте на свијету, навијај за голове и наплати тикет чак и кад промашиш – Mozzart

Вечерас у Риму Италија и Турска отварају Европско првенство у фудбалу које ће бити као ниједно раније - ем што због короне касни 12 мјесеци, ем што ће се играти широм Старог континента, ем што ће навијачи у већини мечева моћи да присуствују у ограниченом броју.

Али једна ствар ће бити иста…

Да, опет неће бити Србије на ЕУРО, али се зато Mozzart поново потрудио да својим играчима ово такмичење учини занимљивим и пружи прилику за одличну зараду.

Као и увијек Mozzart је припремио бројна изненађења…

НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВИЈЕТУ

Свакодневно букмејкери Mozzart а припремају пријатна изненађења за играче у виду мечева на које су у Mozzartu квоте највеће на свијету. Та пракса неће се промијенити ни током ЕУРО 2020 - пратите понуду сваки дан и искористите прилику да уплатите тикет с највећим квотама на планети.

НАПЛАТИ НАЈВЕЋИ ПРОМАШАЈ

Овог љета Mozzart ти нуди прилику да узмеш иПхоне 11 сваког дана за вријеме Европског првенства. Све што је потребно да урадиш је да ПАДНЕШ ТИКЕТ.

О чему се ради?

У току Европског првенства тикет са највећом погођеном квотом, а промашеним само једним паром, осваја iPhone11. И тако сваког дана! Тикет мора да садржи најмање четири пара који се играју тог дана, при чему један пар на тикету обавезно мора бити с Европског првенства у фудбалу.

НАВИЈАЈ ЗА ГОЛОВЕ

Можда Змајеви нису пронашли пут до Европског првенства, али смо сигурни да ће цијела земља прослављати сваки постигнут гол на првенству, јер за сваки гол Mozzart t донира 100 КМ у хуманитарне сврхе, од чега ће читав износ бити уплаћен удружењу „Срце за дјецу обољелу од рака” из Сарајева.

Након низа акција у којима је Mozzart подржао бројне здравствене установе, хуманитарне организације, спортске клубове и појединце, сада заједно са Моззартом навијамо за сваки гол на Европском првенству, како бисмо остварили још племенитији циљ.

Од 11. јуна до 11. јула нас очекује чак 51 утакмица, а надамо се да су стријелци расположени, јер понављамо – сваки гол на првенству вриједи чак 100 КМ.

НОВЕ ИГРЕ

У сусрет ЕУРО 2020, Mozzart је обогатио и понуду фудбалских игара, па тако сада можете уплатити тикет са много нових комбинација. На пример, I0-1&II0-1 (укупно голова биће највише један у првом и највише један у другом полувремену), или GG&I1+ (оба тима постижу минимум по гол и пашће најмање један гол у првом полувремену)… Наравно, квоте на нове игре су сјајне, а придошлице у Моззартовој понуди препознаћете по посебној боји на сајту mozzartbet.ba.

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

Ако волите специјалне игре, Mozzart је и за вас право мјесто овог љета. Ко ће освојити Европско првенство, ко ће испасти у групи, ко ће дати колико голова, ко ће освојити колико голова… На све то можете да се кладите у Mozzartu и добро зарадите.

Играј на ЕУРО у Mozzartu. Буди побједник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана