Бриљантни Митровић за бод Фулама против Ливерпула

ГС
Foto: Спорт клуб

Српски центарфор Александар Митровић је са два гола био најзаслужнији што је његов Фулам на старту сезоне ремизирао са фаворизованим Ливерпулом 2:2.

Фулам је био веома агресиван на старту првог полувремена. Играли су јак пресинг на половини Ливерпула, али није било већих прилика  првих пола сата.

А онда у 32. минуту сјајна акција Фулама. Тете је пробио по десној страни, Митровић надсокчио Трента Александера и главом довео у вођство тим из Лондона. Остало је 1:0 до краја првог дијела у којем Ливерпул није имао ниједну озбиљнију прилику.

У наставку је тим Јиргена Клопа био опаснији посебно уласком Дарвина Нуњеса. Сјајни Уругвајац је поравнао скор у 64. минуту на додавање Салаха.

Није то обесхрабрило играче Фулама. Митровић у шеснаестерцу прави бравуру, руши га Ван Дајк и судија показује на пенал, који српски ас сигурно користи за ново вођство Фулама.

Коначан скор поставио је Салах у 82. минуту послије акције Александера и Нуњеса. До краја меча најбољу прилику да промијени скор имао је Хендерсон, али је погодио пречку, преноси Спорт клуб.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана