Бивше америчке одбојкашке звијезде погинуле са својим кћеркама

Агенције
Бивше америчке одбојкашке звијезде погинуле са својим кћеркама

Фото: Принтсцреен YоуТубе ђ Бивше америчке одбојкашке звијезде погинуле са својим кћеркама

Бивше одбојкашке звијезде Кери Меко (44) и Лесли Пратер (44) настрадале су са својим дванаестогодишњим кћеркама Рајан Пратер и Кејси Меко у судару на аутопуту у Мисурију.

Трагичну информацију пренијели су амерички медији, до несреће је дошло када је Илајџа Хендерсон (29) изгубио контролу над својим Фордом Ф250 и прешао на супротну страну пута.

Он је својим возилом ударио у мини-ван у ком су биле одбојкашице, а мини-ван се затим сударио са једним СУВ-ом на путу. У њему нико од путника није био повријеђен.

Помоћ је стигла врло брзо, али није могла да спасе ниједну од дјевојчица јер је једна била заробљена у аутомобилу, а за другу је већ било касно, као и за бивше одбојкашице.

Стефани Хатеџер, која се међу првима нашла на лицу мјеста, каже да је видјела да су у СУВ-у сви добро, али и да жене у мини-вану нису преживјеле.

Против Хендерсона ће вјероватно бити подигнута оптужница, јер како јавља Њаве 3, он има досије због дроге. Настрадале дјевојчице су играле у ОК КИВА Луивил, а свака од њих је имала по троје браће или сестара.

Пратер је играла за Универзитет Луивил од 1998. до 2001. године, освајала је конференције три пута и била је у најбољем тиму конференција двапут.

Била је и тренер у Индијани на Универзитету југоисток од 2009. до 2012, а касније се придружила ватрогасној служби. Меко је играла од 1994. до 1997. на универзитету и оборила је рекорд по броју одиграних мечева у години.

Послије одбојкашке каријере се бавила адвокатуром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана