Бајерн сломио отпор Олимпијакоса, Јувентус до побједе у 93. минуту

Б92
Бајерн сломио отпор Олимпијакоса, Јувентус до побједе у 93. минуту

Фудбалери минхенског Бајерна резултатом 2:0 побједили су Олимпијакос на свом стадиону и уписали 4. побједу у Лиги шампиона.

У првом полувремену није било превише занимљивости, иако је Бајерн био тај који је константно притискао и нападао.

Са, голман Олимпијакоса, био је најзапаженији фудбалер са великим бројем квалитетних одбрана које су чувале лопту ван мреже. Низале су се прилике за Милера, Левандовског, Комана и остале, али се све на приликама и завршило.

Преко Ранђеловића је Олимпијакос успио да запрети у два наврата, али је његов ударац био непрецизан и завршио је иза гола.

Пред сам крај првих 45 минута, Коман је слаломом ушао у казнени простор Олимпијакоса, али је његов ударац Са успјешно одбранио. Неколико минута касније, послије корнера за Бајерн, лопта је погодила Ел Хамдауија у раме и погодила стативу, али у гол није ишла па се резултат поново није промјенио.

У истом стилу је почело и друго полувријеме. Бајерн је нападао, а Олимпијакос се бранио. Имали су гости једну прилику из полу контре, али је Камарин ударац завршио поред гола.

У 69. минуту утакмице, све се промјенило. Роберт Левандовски је био на правом мјесту у право вријеме, постигавши погодак десном ногом уз десну стативу довео је Бајерн у вођство и умирио многобројну публику на “Алијанц Арени”.

Тек два минута касније, Коман и Гнабри су креирали нову шансу, али су милиметри недостајали да лопта заврши у мрежи. У 88. минуту у игру је ушао Иван Перишић умјесто Сержа Гнабрија и послије непуних 60 секунди успио да постигне погодак и ријеши питање побједника, када је на семафору писало 2:0.

Фудбалери Јувентуса успели су голом Косте у 93. минуту утакмице да дођу до побједе на тешком гостовању Локомотиви у Москви.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана