Анћелоти: Не знам зашто је Каземиро напустио Реал

Танјуг
Foto: Танјуг

МАДРИД- Тренер Реала Карло Анћелоти потврдио је да ће бразилски фудбалер Каземиро наставити каријеру у Манчестер јунајтеду, преносе шпански медији.

Каземиро је постигао договор са енглеским клубом, а Реал ће да добије обештећење од 60 милиона евра плус 10 милиона евра бонуса.

"Не знам ни ја зашто је Каземиро одлучио да оде из екипе, која је европски шампион, у клуб који се мучи. То је његова лична одлука. Екипа га разумије и прихватамо сваку његову одлуку с поштовањем и љубављу. Јутрос сам разговарао са њим, нисам ни покушао да га убиједим да промијени одлуку. Мислим да нема повратка. Пожелео сам му срећу, хвала му на свему што је урадио за Реал", рекао је Анћелоти.

Италијански стручњак је рекао да Реал неће доводити нова појачања.

"Можда то могу да упоредим с оним када сам био тренер Милана: Добар си, добро ти иде, али желиш да пробаш нешто ново. Имамо шест везних фудбалера. Није нам потребан нови играч. Ових шест је довољно и конкуренција је јака, стварно јака... Видјећемо ко ће да преузме његову улогу", рекао је Анћелоти.

Бразилски фудбалер се јутрос поздравио са играчима и стручним штабом Реала, а до краја недјеље би требало да потпише уговор са Манчестер јунајтедом. Он би у енглеском клубу требало да има годишњу зараду од 18 милиона евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана