Звезда стиже на 110. рођендан Слободе из Новог Града

Д.Р.
Звезда стиже на 110. рођендан Слободе из Новог Града

Делегација ФК Слобода из Новог Града, предвођена предсједником Младеном Босанчићем присуствовала је јучерашњи манифестацији Дан фудбала Републике Српске и том приликом ступила у контакт са првим човјеком Фудбалског савеза Србије Славишом Кокезом, те генералним директором ФК Црвена звезда Звезданом Терзићем.

Босанчић им је уручио пригодне поклоне и позвао их да буду гости клуба на прослави 110 година Слободе, која почиње у јулу.

Славиша Кокеза обећао је помоћ ФШ Слободи у обиљежавању јубилеја, а Босанчић га је упознао са чињеницом да је Слобода најстарији српски клуб.

Централни догађај прославе великог јубилеја нашег клуба требала би бити пријатељска утакмица Слободе и Црвене звезде. Звездан Терзић је прихватио да црвено-бијели буду гости у Новом Граду.

Из Слободе ће у наредних неколико дана на адресу српског шампиона бити упућен и званичан захтјев за одигравање пријатељског меча.

Терзић је челницима Слободе понудио два термина, у мају и септембру, а из редова црвених одмах су прихватили септембар.

Тако ће Црвена звезда у деветом мјесецу први пут доћи у Нови Град, те комплетирати гостовања некадашње „велике четворке” у граду на Уни и Сани. Слобода је, да подсјетимо већ била домаћин Партизану, Динаму и Хајдуку, а ево сада ће угостити и јединог европског шампиона са подручја бивше Југославије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана