Звезда прекинула низ Игокее

М. З.
Звезда прекинула низ Игокее

ЛАКТАШИ - Поразом од Црвене звезде са 77:94 кошаракши Игокее прекинули су низ од четири побједе у АБА лиги, али нису много покаварили шансе да изборе опстанак у регионалном такмичењу.

Александровчани сада имају шест побједа и 11 пораза док су се Београђани пробили на треће мјесто табеле које има доноси наступ у плеј-офу, а испред ње су само Будућност и Партизан. Домаћи састав само у првој четвртини донекле је парирао гостима који су полако градили предност и безо стигли до двоцифрене коју су рутниски чували до краја.

Тренера "црвено-бијелих" обрадовала је чињеница да се након два и по мјесеца на паркет вратио Стартос Перпероглу који се опоравио од повреде кољена док је и Дејан Давидовац, који је такође имао проблема са повредом, добио минуте.

С друге стране проблеми са повредама у екипи Драгана Бајића настављени су и на овом мечу јер је у 27. минуту Дарко Талић изврнуо скочни зглоб и није се више враћао на паркет. Побједника је предводио Владимир Штимац са 17 поена, а по 14 су додали Били Берон Лоренцо Браун и Џејмс Гист док су код домаћина најбољи били Сава Лешић и Мајк Грин са по 16 поена.

Пред почетак утакмица одржана је минута ћутања за трагично настрадалог америчког кошаркаша Кобија Брајанта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана