Званичници Српске честитали Ђоковићу

Срна
Званичници Српске честитали Ђоковићу

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је првом тенисеру свијета Новаку Ђоковићу бриљантно освајање пете титуле на Вимблдону и пожелио му пуно среће и успјеха на будућим турнирима.

“Великом побједом и ове године у Вимблдону, на највећем тениском турниру на свијету, гдје сте по ко зна који пут показали своје раскошно мајсторство и супериорност, још једном сте потврдили да с правом носите титулу најбољег свјетског тенисера, а нас још једном учинили срећним и поносним”, навео је Додик у честитки.

Он је додао да и овај бриљантно освојени турнир још више држи у убјеђењу да ће Ђоковић много година господарити свјетским тенисом.

“Неизмјерно смо Вам захвални за све тренутке радости и среће коју нам Вашим спортским успјесима приређујете већ годинама”, истакнуто је у честитки Ђоковићу.

Први тенисер свијета Новак Ђоковић освојио је данас пету титулу на Вимблдону, савладавши у финалу Швајцарца Роџера Федерера резултатом 3:2.

Одбраном титуле на Вимлбдону, Ђоковић је освојио 16. грен слем турнир у каријери. /крај/мсб

Вишковић упутио честитку Ђоковићу

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је српском тенисеру Новаку Ђоковићу освајање титуле првака на Вимблдону, чиме је потврдио да је у самом врху свјетског тениса.

“Велико ми је задовољство да Вам, у име Владе Републике Српске и своје име, честитам на освајању још једне титуле првака на Вимблдону. У историјском мечу, петом побједом на овом престижном тениском турниру, показали сте изванредне спортске способности и тако потврдили своје мјесто у самом врху свјетског тениса, те учинили поносним све љубитеље спорта у Републици Српској”, наведено је у честитки.

Вишковић је додао да је Ђоковић постигнутим успјесима и понашањем узор младим људима у Републици Српској, али и широм свијета.

“Желим Вам добро здравље, професионални и лични успјех, те још много побједа на свјетским такмичењима”, наводи се у честитки предсједника Владе Српске.

Цвијановићева честитала Ђоковићу освајање Вимблдона

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је првом тенисеру свијета Новаку Ђоковићу освојену пету титулу на Вимблдону и освајање 16. Грен слема.

“Изузетно ми је задовољство да Вам у име грађана Републике Српске и у своје име честитам на побједи и освојеној петој титули на престижном тениском такмичењу Вимблдону”, наведено је у честитки Цвијановићеве.

Она је истакла да је Ђоковић још једном обрадовао бројне љубитеље тениса и све вјерне навијаче у Републици Српској и потврдио да је без премца.

“Честитам Вам на величанственом успјеху и желим још много побједа у наредном периоду”, наводи се у честитки.

Први тенисер свијета Новак Ђоковић освојио је данас пету титулу на Вимблдону, савладавши у финалу Швајцарца Роџера Федерера резултатом 3:2.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана