Жикица Милосављевић напустио Локомотиву: Нико не може да ми се мијеша у посао

Синиша Котараш
Жикица Милосављевић напустио Локомотиву: Нико не може да ми се мијеша у посао

Брчко – Након само два одиграна кола Премијер лиге рукометаши Локомотиве остали су без тренера.

Наиме, легенда српског рукомета Жикица Милосављевић одлучио је да напусти клуб из Брчког, а са својом одлуком прво је упознао играче са којима се опростио на тренингу.

- Нисам преко ноћи донео ову одлуку. У последње три недеље почео сам да доживљавам да ми се мешају у посао и начин вођења тренинга. То је нешто што ја себи никада нисам дозвољавао, поготово не од људи који немају никаквог тренерског искуства. Да се разумемо, прихватам све сугестије, предлоге и критике, али се зна како се они износе. Дакле, није било никакве свађе, разишли смо се људски и коректно и ја Локомотиви желим много среће и успеха у наставку првенства - истакао је сада већ бивши тренер Брчака.

Он је на клупу Локомотиве стигао из Коњуха из Живиница, у јуну 2018. године, а након одласка из Брчког није познато гдје ће наставити тренерску каријеру. Спекулације да ће преузети Црвену звезду нису тачне, јер је Београђане преузео Радан Ровчанин.

Са друге стране први човјек брчанског премијерлигаша Горан Васић истиче како их је изненадио одлазак Милосављевића.

- Мислим да то баш и није тако, али то је његова одлука и ми смо је испоштовали. Све нас је изненадио овим потезом, наша сарадња није требало овако да се заврши, а када је већ тако, не преостаје ми ништа друго него да му захвалим за све што је урадио у Локомотиви и да му пожелим пуно среће у наставку каријере - нагласио је Васић који ће, до ангажовања новог тренера, радити са екипом која је, након два одиграна кола, на 13. позицији са једним освојеним бодом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана