Жељезничар Спорт тим кренуо са припремама: Стигле понуде за Чолића и Малића

Синиша Котараш
Жељезничар Спорт тим кренуо са припремама: Стигле понуде за Чолића и Малића

БАЊАЛУКА - Четвртопласирани тим Прве лиге Републике Српске, Жељезничар Спорт тим, започео је припреме за прољетни дио првенства са јасним циљем, а то је да задржи високу позицију на табели.

Тренеру Зорану Ћургузу одазвало се 25 фудбалера, а једини који је био оправдано одсутан је седамнаестогодишњи чувар мреже Никола Ћетковић, који се вратио из Лисабона, гдје је тренирао у кампу Спортинга.

- Од данас ће и он бити на тренинзима, па ћемо бити комплетни. Иначе, бар за сада, Жељезничар нико није напустио, али нисмо ни довели неко појачање.

Знамо да за неке наше играче постоји интересовање, али за сада нема ништа званично - истакао је Ћургуз.

Иако стратег прволигаша са Предграђа није желио да открива имена, није тајна да су мостарски Вележ и Младост из Добоја код Какња заинтересовани да у својим редовима виде Давида Чолића и Луку Малића.

Што се тиче припрема, оне ће комплетне бити одрађене у Бањалуци.

- Планирано је да одрадимо укупно 45 тренинга, у комбинацији са теретаном, те да одиграмо пет контролних утакмица, све на нашем терену са вјештачком травом - додао је Ћургуз.

Прву провјеру Жељезничар ће имати 1. фебруара против Звијезде из Градачца. Седам дана касније на Предграђе долази добојска Слога, 15. фебруара је меч са Љубићем, 21. са Братством из Грачанице, а за 29. је заказана генералка са Козаром из Градишке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана