Завршен турнир у Градишци: Mozzart (уз) Браво!

Г.С.
Foto: Mozzart

Протеклих једанаест дана Градишка је била мјесто окупљања љубитеља малог фудбала. На „Браво турниру” за голове су се бориле 42 екипе у категоријама сениори и радничке игре, а синоћ је одиграно велико финале. Најбоља радничка екипа била је ''Шпедитери'', а међу сениорима су славили ''СУ Дринић''.

Након финалне утакмице, за више од 1000 гледалаца, уприличен је спектакуларни ватромет. Компанија Mozzart је другу годину заредом подржала турнир, а посјетиоцима су обезбиједили вриједне награде.

            - Ми смо стварно задовољни Mozzartовом подршком. Пратимо све њихове друштвено одговорне акције, па нам је заиста драго да смо и ми дио те веома корисне приче за домаћи спорт коју свакодневно подржавају кроз разне донације и спонзорства. Срећни смо што су нас подржали ове и прошле године и надамо се наставку сарадње- каже Борислав Божић, један од организатора из Удружења „Наша Сава” Градишка.

„Браво турнир” се одржава већ шест година, а овај пут су се за титуле бориле 24 екипе сениора и 18 екипа на радничким играма, махом из Градишке и околних општина. Укупан наградни фонд износио је 10.000 КМ, па је првопласираним сениорима припало 7.000 КМ, а другопласираној екипи 1.000 КМ. У категорији радничких игара побједници су награђени са 1.500, а друга екипа са 500 КМ.

Награда за најмлађу екипу у радничким играма отишла је у руке играчима ''Полицијске управе Градишка'', а за најстарију ''Водовод а.д. Градишка''. За најбољег голмана радничких екипа проглашен је Младен Чикић (Прима ИСГ), најбољи стријелац је био је Милан Капетановић (Прима ИСГ), док је награду за најбољег играча турнира у овој категорији освојио члан побједничке екипе (Шпедитери) Александар Вујатовић.

У сениорском дијелу најбољи голман био је Ненад Васић (Монтажа Дабић), највише голова постигао је Драшко Лолић (Монтажа Дабић), док је пехар за најбољег играча турнира припао Игору Мирковићу (СУ Дринић).

Турнир је и ове године имао хуманитарни карактер, па се свакодневно скупљао новац за Удружење ''Диши за живот'' за обољеле од карцинома плућа. Такође, финалисти радничких игара дио освојене награде донирали су Удружењу обољелих од рака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана