Закарић може само преко “гране”

Д. П.
Закарић може само преко “гране”

БАЊАЛУКА - Директор Борца Дејан Лукендић истакао је да на Градском стадиону још увијек вјерују да ће у наставку сезоне једна од узданица “црвено-плавих” бити Горан Закарић, којем наредних дана истиче уговор са Бањалучанима.

- Закарић има чврст договор са управом клуба да ће у случају да не пронађе инострани ангажман остати у Борцу, тако да не бих хтио да коментаришем његов евентуални прелазак у Сарајево. Било како било, став клуба је да ћемо на његову одлуку чекати до поласка у Анталију 29. јануара - нагласио је Лукендић.

Фудбалери бањалучког премијерлигаша вратили су се са шестодневних припрема у Требињу, али без одигране утакмице са Леотаром.

- Имали смо стварно одличне услове за тренирање, а оно што је најважније, радили смо на терену са природном травом. Утисак је једино покварио посљедњи дан када смо требали одиграти контролни сусрет са Требињцима, али због јаке кише и натопљеног терена то нисмо успјели. Нисмо жељели да у таквим условима ризикујемо евентуалну повреду неког фудбалера - истакао је шеф стручног штаба Борца Марко Максимовић.

На повреду задње ложе жали се искусни штопер Марко Јовановић, који је посљедњих дана радио смањеним интензитетом.

- Вјерујем да није ништа озбиљније у питању и да ће се и он наћи међу путницима за Анталију. Још нисмо одлучили који ће све играчи путовати, али је сигурно да ће их бити тридесетак, баш као и у Требињу - додао је Максимовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана