Загреб потврдио долазак у Добој

Синиша Котараш
Загреб потврдио долазак у Добој

ДОБОЈ - Двоструки првак Европе ППД Загреб први је сигурни гост Међународног рукометног ТВ турнира шампиона “Добој 2020” који ће бити одржан од 18. до 22. августа наредне године.

Резултат је ово договора делегације турнира на челу са предсједником Извршног одбора Енесом Суљкановићем са челницима сталног учесника Лиге шампиона у Загребу.

Добојлије су разговарале са портпаролом Рукометног савеза Хрватске Драгом Ћосићем, предсједником Рукометног савеза Загреба Божидаром Јовићем те представницима РК Загреб, са којима је договорена сарадња. 

- Чинимо све што је у нашој моћи да добојски турнир из године у годину напредује, како по питању учесника, тако и када је сама организација у питању. За посљедњи турнир који је одигран у августу добили смо низ похвала, тако да смо одлучили да више ништа не препуштамо случају већ да свака наредна смотра мора бити боља и успјешнија. Радује ме да смо договорили дугорочну сарадњу нашег Турнира и Загреба, али и Рукометног савеза овог града на чијем челу је некадашњи рукометаш Борца и златни олимпијац Божидар Јовић.- истакао је Суљкановић.

- У свему томе, велику захвалност дугујемо легендарном Веселину Вујовићу, садашњем тренеру Загреба, који је дао свој допринос у реализацији овог, за нас веома важног, пројекта. Очекујем да у наредним данима тачно прецизирамо све детаље наше будуће сарадње - додао је Суљкановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана