За напредак у Првој лиги: Mozzart донирао опрему ФК Омарска

Mozzart
За напредак у Првој лиги: Mozzart донирао опрему ФК Омарска

Фудбалски клуб Омарска ускоро ће заокружити пола вијека играња квалитетног фудбала у околини Приједора. Током протеклих 50 година у овом клубу стасали су многи успјешни фудбалери, а и данас одржавају репутацију успјешног тима. Тренутно су шести на табели у Првој лиги Српске, а циљ им је да остану стабилан прволигаш и напредују на љествици. Како би их подржали у тој жељи, компанија Mozzart донирала им је спортску опрему.

-Чланови клуба су задовољни донацијом компаније Mozzart, а опрема ће нам добро послужити и у припремном периоду.  Надамо се да ће нам нови дресови донијети срећу у наредним мечевима- каже предсједник ФК Омарска Светозар Крецељ.

ФК Омарска не мора да брине за будућност јер се у оквиру клуба такмичи још шест селекција. Њихови јуниори и кадети играју добре партије у оквиру Омладинске лиге БИХ- група Запад, а пионири у Лиги Подручног фудбалског савеза Приједор. И најмлађи играчи Омарске већ су осјетили чари првих побједа међу головима. Наиме, претпионири, пјетлићи и цицибани такмиче се против својих вршњака у Лиги Подручног и Градског фудбалског савеза Приједор.

Клуб остварује приходе продајом годишњих карата и радом Фун схоп клуба. Подршку у раду добијају од града Приједор, Министарства породице омладине и спорта РС, те спонзора и донатора међу којима је сада компанија Mozzart.

-Донацијом опреме фудбалерима ФК Омарска поручујемо да само наставе да нижу побједе и напредују ка врху табеле у Првој лиги Српске. Жеља нам је да имамо што више успјешних спортских клубова са тако дугом традицијом, па многе подржавамо на том путу-каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа.

Циљ овог клуба је да у наредним годинама остане стабилан прволигаш, а  посебан акценат стављају на развој и унапређење рада и такмичења омладинских селекција које су њихова будућност.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана