Власеница и Теслић остају домаћини

Душан Репија
Власеница и Теслић остају домаћини

БАЊАЛУКА - Општине Власеница и Теслић биће домаћини етапа бициклистичке трке “Београд - Бањалука” и идуће године, док је још неколико градова потврдило озбиљну заинтересованост да угосте старт или циљ етапе.

Зато је већ сада јасно да ће најквалитетнија трка у региону у најмању руку имати четири етапе као и ове године, а лако је могуће да се организатори одлуче и за пету.

Поред традиционалних домаћина Београда и Бањалуке који су укључени свих претходних 13 издања, значај промоције и развоја спорта, али и туризма поново је препознао дугогодишњи партнер Теслић, док ће Власеничани други пут поздравити бициклисте.

До краја године требало би да буде позната комплетна рута трке, а организатори ће до тада разговарати са представницима осталих заинтересованих градова.

Да подсјетимо, градоначелник Бијељине Мићо Мићић је током минулог издања трке рекао да би највећи град у Семберији желио и старт и циљ етапе, а исто је рекао и први човјек Добоја Борис Јеринић. 

- У контакту смо са руководством Прњавора и Дервенте који су такође заинтересовани да угосте једну етапу, као и Брчког које је домаћин посљедњих неколико година - рекао је директор трке Владимир Куваља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана