Владимир Брадоњић наредних дана званично постаје члан ПАОК-а: Још ми све дјелује као сан

Дарко Пашагић
Владимир Брадоњић наредних дана званично постаје члан ПАОК-а: Још ми све дјелује као сан

БИЈЕЉИНА - Све ми ово још увијек дјелује нестварно и још нисам сигуран да је све то истина, рекао је доскорашњи фудбалер Радника Владимир Брадоњић, који ће каријеру наставити у ПАОК-у из Солуна.

 

Иако је већ био виђен у дресу бањалучког Борца, Сарајева, па чак и суперлигаша Србије Чукаричког, млади репрезентативац БиХ каријеру ће наставити у грчком великану ПАОК-у, а то је у саопштењу потврдио и бијељински премијерлигаш, који му је пожелио много среће у наставку каријере. Брадоњић је за “Глас Српске” потврдио да је реализација трансфера близу и да би за дан-два требало да отпутује у Грчку на љекарске прегледе, а потом и на потписивање уговора.

- Толико ми је драго да се штипам мислећи да сањам. Још нисам упознат са свим детаљима, али очекујем да све буде финализовано у наредних неколико дана. Било је стварно доста понуда ове зиме, можда за неке нисам ни знао, јер је све ишло преко мог менаџера, некадашњег играча Партизана Звонимира Вукића. Једно је сигурно, прелазак у ПАОК биће за мене велики искорак у каријери - рекао је Брадоњић, који је у дресу младе репрезентације БиХ уписао три наступа.

Још није познато на колико ће овај 21-годишњак потписати уговор, али је већ сада јасно да ће се каса Радника добро попунити, јер је Брадоњић имао важећи уговор са Бијељинцима до љета 2022. године. Ове јесени наступио је на 16 премијерлигашких утакмица и постигао пет голова, а у тиму из Солуна придружиће се некадашњим фудбалерима Партизана, голману Живку Живковићу и десном крилу Андрији Живковићу.

- Напуштам Бијељину у тешком тренутку и жао ми је саиграча, клуба и града. Навијаћу за Радник и желим да избори опстанак у Премијер лиги. Вјерујем да ће у томе успјети, јер сигуран сам да Бијељина заслужује премијерлигаша - рекао је Брадоњић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана