Велибор Ђурић, капитен Бијељинаца: Лијепо би било да се вратимо непоражени

Д. П.
Велибор Ђурић, капитен Бијељинаца: Лијепо би било да се вратимо непоражени

БИЈЕЉИНА - Капитен Радника Велибор Ђурић, који због повреде није помогао саиграчима у прошлом колу, када су против Олимпика остварили прву побједу ове сезоне, вјерује да се Бијељинци са гостовања код Вележа у Мостару могу вратити непоражени.

- Иако још нисам потпуно “фит”, стиснућу зубе и заиграћу, јер је за нас овај сусрет изузетно важан. Било ми је тешко у прошлом колу када нисам могао играти, али на срећу, стигли смо до прве побједе и сада се много лакше дише - нагласио је Ђурић, који је посљедњих дана боравио у Сарајеву, гдје је похађао семинар за добијање тренерске лиценце.

Искусни фудбалер је свјестан тежине задатка који саиграче и њега очекују у суботу од 18 часова на стадиону “Рођени”.

- Вележ има веома добру екипу и иако се налази на петој позицији, вјероватно није задовољан досадашњим бодовним салдом. Зато ће сигурно жељети да што прије дође до предности у овом мечу, али и да га ријеши у своју корист и тако се умијеша у борбу за сам врх. Међутим, ни ми нисмо задовољни са само седам освојених бодова у осам утакмица. Побједа против Олимпика нам је вратила самопоуздање и очекујем да и у Мостару поновимо добру игру - наставио је Ђурић.

Бијељински премијерлигаш биће и те како ослабљен јер неће наступити тројица првотимаца.

- Због картона у комбинацији неће бити Недим Мекић и Ермин Хусеинбашић, док је Махир Карић повријеђен. Међутим, вјерујем да ће наш тренер Славко Петровић наћи добитну комбинацију и да ћемо се кући вратити бар са бодом, који би у овом тренутку задовољио наше амбиције - додао је Ђурић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана