УОК Бањалука волеј писао ЦЕВ-у због одлука УО ОС БиХ: Страховит ударац одбојци

Г.С.
УОК Бањалука волеј писао ЦЕВ-у због одлука УО ОС БиХ: Страховит ударац одбојци

БАЊАЛУКА - Универзитетски одбојкашки клуб Бањалука волеј послао је писмо на адресу Европске одбојкашке конфедерације (ЦЕВ) са циљем да кровну организацију упозна са катастрофалним одлукама ОС БиХ које су клубове коштале наступа на међународној сцени.

Као што је познато, шест тимова из БиХ остало је ускраћено за наступ у европским куповима због изостанка договора људи који сједе у управном одбору ОС БиХ.

- Нажалост, наш дугогодишњи рад и улагање у одбојку је пао у воду јер су водећи људи савеза одлучили да слиједе властите интересе. Наиме, због чињенице да су фокус своје енергије ставили у доказивање ко је моћнији функционер у Савезу, а не у постизање договора о епилогу прекинутог првенства, одбојкашки челници у БиХ су задали страховит ударац одбојци тиме што су одлучили да нема пријављивања, а самим тим ни учешћа клубова из БиХ у европским и регионалним такмичењима. Челници Савеза донијели су одлуке без икаквих консултација са клубовима, а свој лични обрачун пренијели на комплетну одбојкашку заједницу - наводи се у писму које је потписао предсједник клуба Слађан Цвијановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана