У новим дресовима до врха табеле: Mozzart подржао ФК Вучијак Мајевац

Mozzart
Foto: Mozzart

У Фудбалском клубу Вучијак из Мајевца код Добоја љубав према фудбалу гаје од 1976. године. Њихов први тим тренутно се такмичи у Трећој лиги, а већ годинама играју у истим дресовима. Наиме, у мајским поплавама 2014. године уништена је опрема коју су до тада користили, па су протеклих осам година играли у јединој гарнитури који су успјели да набаве. Томе је дошао крај јер их је регионални лидер у приређивању игара на срећу усрећио новом опремом.

Хвала компанији Mozzart на овом гесту. Сви смо одушевљени, а овај поклон нам је добар подстицај за наставак такмичења јер момцима нови дресови заиста много значе", каже Ненад Остојић из ФК Вучијак Мајевац, Добој.

 Њихов први тим чини 28 сениора, а подмладак 18 кадета. Сениори, који су заблистали у новим дресовима, тренутно се такмиче у Трећој лиги РС гдје су шести на табели. Амбиција им је да до краја сезоне одрже позицију или напредују на љествици, а извјесније је да ће им то поћи за руком идуће сезоне.

Фудбалери из околине Добоја тако су се придружили породици клубова који се за бодове боре у опреми за знаком „М". А таквих је на стотине широм БиХ јер су нову опрему из Mozzartа добили у акцији „Нови дресови за нове шампионе".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана