У новим дресовима до Прве лиге РС: Mozzart донирао опрему требињском Леотару

Mozzart
У новим дресовима до Прве лиге РС: Mozzart донирао опрему требињском Леотару

Талентоване одбојкашице Леотара из Требиња, иако веома младе, већ биљеже завидне резултате. Сениорке су тренутно прве на табели у Другој лиги Српске, а на свим утакмицама бодове су освајале играјући у само једној гарнитури дресова.

Због тога им је компанија Mozzart донирала нову гарнитуру и штуцне. Тренутно се спремају за борбу за улазак у Прву лигу, па се надају да ће им нова опрема донијети срећу на том путу.

-Баш смо се обрадовали, мало је донатора као што је Mozzart- који хоће од срца да помогну клубовима у времену када је спорт прилично занемарен. Послали смо молбу и нисмо очекивали да ћемо тако брзо добити одговор нам стижу нови дресови и штуцне. Презадовољни смо квалитетом опреме, хвала Mozzartу од срца, видимо да много помажу спорт и само нека тако наставе- каже Драган Пајић, предсједник Омладинског одбојкашког клуба „Леотар", Требиње.

До сада је клуб био у незгодној ситуацији при одласку на гостовања јер је требало да боје дресова буду различите од противничке екипе, а они су имали само једну. Уз нову гарнитуру од Mozzartа, више неће имати тај проблем.

Тренутно окупљају 90 одбојкашица. Осим сениорки, у клубу имају кадетску, јуниуорску и пионирску селекцију. Финансирају се махом од чланарина и општинског гранта. Чланарине су им, кажу, најниже у граду, а дају и попуст уколико више дјеце из једне породице тренира у Леотару. Циљ је да омасове овај клуб и привуку младе да тренирају. Самостално плаћају термине за закуп спортске дворане и накнаде тренерима. Зато им помоћ племенитих донатора спорта, какав је Mozzart, даје додатни вјетар у леђа.

- Свакодневно се трудимо да помажемо развој домаћег спорта. Радо улажемо у развој младих талената, па се надамо да ће нова опрема донијети нове успјехе и одбојкашицама требињског Леотара- каже руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа, Селма Салкановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана