У Крупи свјесни важности дуела са екипом Младости: Утакмица коју морамо добити

Дарко Пашагић
У Крупи свјесни важности дуела са екипом Младости: Утакмица коју морамо добити

БАЊАЛУКА - У дуелу против Младости једноставно немамо много избора, јер нам је у игри само побједа, којом ћемо повећати шансе у борби за опстанак.

Нагласио је ово шеф стручног штаба Крупе Велимир Стојнић пред меч против премијерлигаша из Добоја код Какња, који његова екипа игра у Крупи на Врбасу у суботу од 15 часова.

Послије десет кола Крупа има само седам бодова, док је њихов ривал у нешто бољој ситуацији, која би се након овог дуела могла промијенити.

- Сви играчи су свјесни колико су нам важна три бода из овог сусрета, јер у случају побједе над директним ривалом у борби за опстанак бићемо испред њега на табели - истакао је Стојнић.

Свјестан је да његову екипу очекује веома захтјевна утакмица.

- Наш ривал уопште није иста екипа са почетка првенства. Тада су имали проблема са вирусом корона, али послије тога играју знатно боље и почели су да сакупљају бодове. Не смијемо им дозволити да се пуно размахну на терену, већ их од самог почетка сусрета морамо притискати на њиховој половини терена. Међутим, у таквој игри морамо бити веома опрезни, јер у њиховим редовима има доста квалитетних играча, који могу веома брзо истрчати контре и опасно угрозити противнички гол - рекао је Стојнић.

Првенствену паузу у редовима Крупе искористили су да се екипа још више уигра, а одигране су и двије куп утакмице. У њима су остварене побједе и пласман у четвртфинале Купа Републике Српске, односно осмину финала Купа БиХ.

- У њима су прилику добили играчи који су имали мању минутажу и испунили су очекивања, тако да у наредне мечеве улазимо много уигранији него раније. Отежавајућа околност за нас у сусрету против Младости биће неиграње Стефана Николића, који је “одрадио” црвени картон, али се у међувремену повриједио, док се дуго одсутни Марин Галић опоравио и биће у комбинацији за овај меч - додао је Стојнић.

У осталим утакмицама 11. кола м:тел Премијер лиге БиХ састају се: субота: Крупа - Младост (15 часова), Олимпик - Жељезничар (15), Сарајево - Широки Бријег (19,05 часова). Играно у петак касно послијеподне: Тузла сити - Зрињски, Радник - Борац, Вележ - Слобода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана