У Крупи реални послије пораза од Зрињског: Добро смо и прошли

Д. П.
У Крупи реални послије пораза од Зрињског: Добро смо и прошли

БАЊАЛУКА - Један од тренера Крупе Младен Илић послије пораза у Мостару од Зрињског признао је да је његов тим и добро прошао са обзиром на то да је играо против једне од најквалитетнијих екипа у Премијер лиги.

Зрињски је “Под Бијелим бријегом” доминирао свих 90 минута, стварао шансе, а једину је у гол претворио најбољи актер овог сусрета Иван Енин у 34. минуту.

- Зрињски је доминирао током цијеле утакмице и можемо бити задовољни што нисмо примили још који гол. У наставку смо покушали кроз контре и полуконтре да постигнемо гол, уз помоћ играча који могу трчати брзо нападе, али нисмо успјели направити позитиван резултат. Имали смо неколико полуприлика, али без учинка - нагласио је Илић.

Свјестан је и да је било тешко очекивати да ће Крупа у бици за опстанак бодове освојити у Мостару.

- Никада прије овдје нисмо побиједили и било је стварно тешко очекивати да ћемо то успјети у овом сусрету. Домаћин је још једном показао да има једну од најквалитетнијих екипа у Лиги и заслужено је дошао до тријумфа. Немамо времена за неке дубље анализе, јер већ у наредном колу дочекујемо још једног кандидата за сам врх табеле, Широки Бријег. У том мечу морамо заиграти знатно офанзивније, ако желимо да дођемо до бодова, који су нам пријеко потребни - додао је Илић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана