У Источном Сарајеву славе се све побједе српских репрезентативаца

Срна
У Источном Сарајеву славе се све побједе српских репрезентативаца

Источно Сарајево - Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић посјетио је данас у Спортско-пословном центру /СПЦ/ на Палама мушку одбојкашку репрезентацију Србије и истакао да је народ овог краја посебно везан за Србију, те да слави све побједе српских репрезентативаца.

“Желим да вас упознам са чињеницом да боравите на Палама, али и у граду Источно Сарајево, који је састављен од шест градских општина. Драго нам је да сте поново овдје и то много значи свима нама - и грађанима и представницима институција”, рекао је Вуковић.


Вуковић је истакао да припреме српских одбојкаша и одбојкашица на Палама потврђују да се пројекат изградње спортске дворане на Палама показао оправданим, иако су неки раније тврдили другачије, саопштено је из Службе за односе с јавношћу градоначелника Источног Сарајева.

“Посебну захвалност дугујем онима који су вас угостили, нарочито директору СПЦ жПекиж Марку Сикими, који вам је уступио дворану на цјелодневно кориштење, власнику хотела жЏет сетж и свима онима који све чине да ваш боравак на Палама буде што угоднији”, рекао је Вуковић.

У саопштењу се наводи да су српски репрезентативци изразили захвалност градоначелнику Источног Сарајева и директору СПЦ “Пеки” који им је уступио дворану на цјелодневно кориштење током њиховог боравка на Палама.

Они су истакли да су презадовољни условима које имају на Палама - првенствено спортском двораном која је на врхунском нивоу, свим неопходним садржајима, као и традиционалним гостопримством овдашњег становништва.

Мушка одбојкашка репрезентација Србије, изабраници Николе Грбића, на Палама ће боравити до 29. августа, гдје се спремају за Свјетско првенство, које ће бити одржано у Бугарској и Италији од 9. до 30. септембра.

Одбојкаши Србије играће у Барију у групи “Ц” са САД, Русијом, Аустралијом, Камеруном и Тунисом, а првопласиране четири репрезентације наставиће другу фазу такмичења.

Одбојкашка репрезентација Србије други пут борави на припремама на Палама.

Након што је прошле године мушка одбојкашка репрезентација Србије успјешно обавила припреме за Првенство Европе и понијела сјајне утиске са Пала, сарадња са Одбојкашким савезом Србије настављена је и ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана