У “Борику” нас очекује спектакл “Хектор фајт најт”

Н.Л.
У “Борику” нас очекује спектакл “Хектор фајт најт”

БАЊАЛУКА - Најзвучније регионално име у свијету кик-бокса Денис Марјановић послије дуже паузе враћа се у ринг на приредби “Хектор фајт најт”.

Искусни борац увеличаће овај догађај, а на своје велико задовољство поново ће бити пред бањалучком публиком.

Марјановићева каријера траје скоро 20 година. Прошао је много тога и с правом носи епитет најбољег регионалног борца.

Прошао је организације попут Кунлуна Њ5,  био је власник појаса у ФФЦ, а још је шампион “Мегдана”. Са великим задовољством прихватио је нови изазов против Дарија Кадића.

- Још једном ћу се борити пред својом публиком у Бањалуци, што ми представља велико задовољство пред крај каријере. Својим наступом желим да дам додатну тежину овом догађају који ће, надам се, прерасти у традицију када се повучем из ринга. Осјећам се добро, послије операције кољена наставио сам са лаганим тренинзима и већ сам два мјесеца у припремама за овај меч - рекао је Марјановић.

Све љубитеље борилачких спортова у петак у дворани “Борик” очекује прави спектакл. Програм почиње у 20 часова, а очекује се да дворана буде испуњена.

Много занимљивих имена наћи ће се у рингу, попут Алије Туцака и Виктора Васића, веома атрактиван меч очекује се од Едија Синановића и Драгана Цимеше, а свој боксерски деби имаће члан КБС Хектор Стефан Чајић.

Наравно, атмосферу ће до усијања довести домаћи борци Тошић, Пантић и Марјановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана